Ståltrappa med glasräcke

Ståltrappor med plansteg i trä

En ståltrappa från Snickarlaget kan vara diskret och smälta in i miljön, eller ta för sig och sticka ut. Vi har stort fokus på design, nytänkande och flexibilitet för att erbjuda dig stor valfrihet.

Med känsla för materialen

En ståltrappa från Snickarlaget passar bra i moderna hem. Alla våra ståltrappor konstrueras och tillverkas utifrån var de ska placeras och med dig som kund i fokus. Slutprodukten ska alltid svara upp till dina, men också våra egna - krav och förväntningar.

Din ståltrappa

Du hittar våra vanligaste ståltrappor nedan. En ståltrappa vilar på en stålkonstruktion som gör det till en mycket stabil lösning. Kontakta oss gärna med dina frågor och funderingar så hjälper vi dig att hitta din nya trappa.

Ståltrappor - praktiskt och tilltalande

Ett komplement till traditionella trätrappor. När vangarna tillverkas i stål får man andra konstruktionsegenskaper och kan därför formge trappan på andra premisser. En ståltrappa kan ha olika utförande och material. Varför inte kombinera stålet med glas och trä? En ståltrappa kan också finnas i olika varianter som raka eller svängda. Eller varför inte i spiralform. Våra spiraltrappor hittar du här. Ståltrappor har länge förekommit utomhus men är idag populära även inomhus. Du hittar våra olika ståltrappor ovan. Kontakta oss gärna för mer information.