Snickarlaget, Spiraltrappor

Spiraltrappa enligt dina krav

Vi har spiraltrappor för inomhus och utomhus. Trappor i olika material som till exempel rostfritt stål och massivt trä. Alla spiraltrappor från Snickarlaget konstrueras och tillverkas utifrån dina förutsättningar.

En smart val

Våra spiraltrappor är estetiska och anpassas helt efter dina behov och krav. De är enkla att montera och tar lite plats i ditt hem. Därför är en spiraltrappa är ett bra alternativ för dig som har en begränsad yta inomhus att placera din trappa. Spiraltrappor är kvadratsmarta lösningar för alla miljöer - inomhus som utomhus.

Din spiraltrappa

Nedan hittar du våra vanligaste spiraltrappor. Här hittar du till exempel trappor med vang i böjlimmat trä. Kontakta oss gärna med dina frågor och funderingar så hjälper vi dig att hitta din nya spiraltrappa. Välkommen till en av nordens ledande trapptillverkare.

Spiraltrappa i stål som trä. Inomhus som utomhus.

En spiraltrappa kan ha olika utförande och material. Oftast har en spiraltrappa till exempel handledare i stål och trappsteg i trä där olika träslag har olika fördelar. En spiraltrappa är inte bara praktisk och spar utrymme i hemmet, den är också tilltalande. Helt enkelt en designmöbel. Du hittar våra olika spiraltrappor ovan. Våra övriga ståltrappor hittar du här. Kontakta oss gärna för mer information.