Snickarlaget, Designtrappor

Designtrappor

Våra designtrappor är färdiga serier där du snabbt och enkelt får en designad trappa till ditt hem.

Ett designsamarbete

Vi på Snickarlaget har ett stort kunnande och långa hantverksmässiga trappbyggartraditioner. För att göra valet av ny trappa för dig som kund enklare har vi tillsammans med formgivaren Stina Sandwall utvecklat en serie designtrappor. Stina Sandwall är uppvuxen i en by utanför Värnamo i Småland och har idag sin bas i Stockholm. Som utbildad designer vid Beckmans School of Design har hon fått stor uppmärksamhet för sina produkter.

Din designtrappa

Vi på Snickarlaget är stolta över vårt samarbete med Stina som resulterat i en unik designserie bestående av tre stycken trappor. Vi har en designtrappa för dina behov och drömmar. En designtrappa signerad Snickarlaget. Du ser våra modeller nedan. Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.

Designtrappa, för dina behov och drömmar

En trappa är en möbel som uttrycker personlighet. På Snickarlaget har vi alltid haft fokus på design, men också nytänkande. Vår designtrappa signerad Stina Sandwall är ett säkert val att få en trappa som utrycker din personlighet. Dessutom snabbt och enkelt. Design när det är som bäst. Du hittar våra designtrappor ovan. Kontakta oss gärna för mer information.