Låt oss hjälpa dig till rätt inomhustrappa

Inom arkitektur och inredning är varje detalj av största vikt för att skapa en funktionell och estetiskt tilltalande miljö. En detalj som inte alltid får den uppmärksamhet den förtjänar är trappan. Inomhustrappor har inte bara funktionen att binda samman olika våningar i ett hem eller kommersiell fastighet, utan även att framhäva stil och kvalitet.

Trappritning på dator

Erfarenhet ger bättre lösningar

Ingen trappa är den andra lik. Estetik, krav och mått är några av de parametrar som spelar roll för hur en trappa utformas. På Snickarlaget har vi över 40 års erfarenhet av att tillverka och leverera trappor av högsta kvalitet, vilket gör att vi samlat på oss mycket kunskap om alla möjliga och omöjliga situationer som kan uppstå. Genom att involvera oss tidigt i projektet kan vi vara med och ge synpunkter som i slutändan både leder till en bättre lösning och ett smidigare projektgenomförande med färre speciallösningar. Vilket i sig ofta även resulterar i en lägre totalkostnad.

Större variation och valmöjligheter

Färgmatchade eksteg mot golv

De senaste åren har bland annat valet av olika ytbehandlingar blivit bredare, vilket gjort att möjligheten att personifiera sin trappa ökat markant. Det är idag vanligt att man till exempel laserar eller betsar plansteg med mera i trappan för att till exempel matcha ett golv.

(Här kan du läsa mer om just färgmatchning och hur den processen går till.)

Kunniga säljare gör skillnad

Kundmöte

Genom att tidigt ta hjälp av våra duktiga säljare, garanterar vi en snabbare och behagligare beslutsprocess. Detta då de med sin erfarenhet snabbt kan vägleda er i den djungel av val man kan göra med en trappa för att hitta fram till just Er drömtrappa. En trappa som Ni kan njuta och vara stolta över i många, många år framöver.

Inomhustrappor att inspireras av

Vårt galleri

Om du vill få inspiration eller se några av alla de över 10 000-tals trappor vi levererat sedan starten i början av 80-talet är du varmt välkommen att kika i vårt galleri eller besök oss och vårt showroom i Sävsjö (meddela gärna innan du kommer så att vi kan ge dig bästa möjliga service).