Smart förvaring under trappan

Förvaring är ofta en bristvara i både äldre och nyproducerade villor. Ett smart sätt att skapa ytterligare förvaring i flervåningshus är att utnyttja ytan under trappan. Med våra snygga och smarta förvaringslösningar får du helt enkelt mer plats.

Modern Trappa med stängda garderober
Garderober med öppna dörrar under trappa

Våra garderobslösningar ger dig stor valfrihet i hur du kan utforma din garderob. Vill du ha dem lackade i samma färg som vangstycket eller ska de vara i en annan färg? Vilken garderobsbredd blir optimalt för just din trappa? Osv.

Vi levererar fronter med push-knapp för ett stilrent utseende men självklart kan du själv sätta på knoppar eller handtag om det passar bättre i just ert hem.

 

Trappans placering avgör garderobsinredning

Var i fastigheten trappan är placerad avgör vad man använder förvaringen till. Om trappan är placerad i hallen blir det perfekt förvaring för jackor, skor, handskar och andra ytterplagg. Om trappan är placerad mer centralt i fastigheten varierar det vad man använder den till, ofta beroende på övrig planlösning. Vilka rum finns i närheten; sovrum, kök, vardagsrum osv.

Garderoberna har standardbredder vilket gör att du själv kan välja inredning från valfri leverantör och utforma förvaringen så att den passar just dig.

Bilden ovan är ett exempel på hur det kan se ut men vi anpassar lösningen efter din specifika trappa, dina krav och önskemål.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med någon av våra duktiga säljare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig maximera din förvaring.