Ståltrappa ger andra möjligheter

Ståltrappor har länge förekommit utomhus men är idag populära även inomhus. En ståltrappa från Snickarlaget kan vara diskret och smälta in i miljön, eller ta för sig och sticka ut. Vi har stort fokus på design, nytänkande och flexibilitet för att erbjuda dig stor valfrihet.

Inspireras av ståltrappan Zack

Moderna ståltrappor

Svart ståltrappa

Stålets egenskaper ger möjlighet till andra konstruktionslösningar än när enbart trä används. Vilket i sin tur gör att trapporna kan bli väldigt minimalistiska i sitt uttryck, något som många av oss i Skandinavien traditionsenligt gillar. Ståltrappor passar generellt sett bäst i fastigheter med ett modernt uttryck men valfriheten är såklart stor och beroende på hur man utformar sin ståltrappa kan man även få ett mer traditionellt eller industriellt uttryck.

Ståltrappor med stor valfrihet

Våra ståltrappor ger dig som kund stor valfrihet i hur du vill utforma din drömtrappa. Alla ståldetaljer kan lackeras i valfri RAL-kulör och precis som på våra trätrappor kan man välja mellan en rad olika träslag och ytbehandlingar. Vi erbjuder även glas i olika utseende som kan komplettera trappan, oftast som räcke men även som trappsteg om man skulle vilja.

Våra trappmodeller i stål

Ståltrappan Serpentine i fastigheten Galären

Vi har sex olika modeller av ståltrappor som alla kan anpassas efter dina önskemål och krav. Här kan du se hur de olika trapporna ser ut i standardutförande men de kan såklart anpassas till era förutsättningar och det uttryck som ni vill skapa.

Kontakta oss

Om ni har några frågor om ståltrappor är ni varmt välkomna att höra av er till oss.