Kompetent personal garanterar ett bra slutresultat

Varje trappa vi levererar är unik. För att garantera ett bra slutresultat varje gång krävs det att alla steg i processen faller på plats.

Slipar vangstycke

Det första steget

Allt börjar med val av trappmodell följt av materialval och olika ytbehandlingar allt för att trappan ska passa in i kundens fastighet och kännas som en naturlig del av inredningen och stilen.

Att tillverka en trappa

Modern maskinpark

Vi är en trapptillverkare i framkant och vår moderna maskinpark ger oss möjlighet att tillverka trädetaljer med millimeterprecision, något som krävs för att slutresultatet ska bli bra. Men maskiner i all ära, vår mycket duktiga och kompetenta personal är det som gör den verkliga skillnaden. För även om moderna maskiner är ett måste är det till stora delar ett hantverk som ska till för att det ska bli riktigt bra.

Vi arbetar med levande material och oavsett om det är plansteg som ska tillverkas, handledare som ska putsas eller steg som ska färgmatchas kräver det sitt hantverk för att få rätt utseende och känsla. Ett hantverk som tar tid att lära sig.

Vi är stolta och glada över att våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av trapptillverkningens alla steg. Det är dessa duktiga medarbetare som garanterar ett bra slutresultat.

Upplev det med egna ögon

Träplugg i stolphatt

Om Ni har vägarna förbi Sävsjö är Ni varmt välkomna förbi vårt showroom för att inspireras och Ni får gärna en rundvandring i vår produktion. Lukten av nybearbetat trä är svårslagen!