Fördelarna med eget måleri

Trappor har inte bara en funktion som underlättar att ta sig från en våning till en annan, som inredningsdetalj skapar trappan också konstnärliga uttryck som kompletterar och förhöjer rummets estetik.

Färgburkar

Vi på Snickarlaget strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och tjänsterna. En viktig nyckel till vårt framgångsrika arbete är vår egen måleriverkstad. Låt oss utforska fördelarna den medför för dig som arbetar som arkitekt/inredningsarkitekt eller kanske är du privatperson och ska renovera eller bygga nytt.

Högkvalitativa trappor som reflekterar din personliga stil

Gröna handledare

Med vår egen måleriverkstad kan vi garantera att varje trappa som lämnar vår produktion är av absolut högsta kvalitet. Oavsett om du föredrar en klassisk lackad yta, en naturlig oljefinish eller ett trendigt ytskikt, kan vårt skickliga team av målare skapa en omsorgsfullt utförd yta som framhäver trappans design och matchar din personliga stil. Olika detaljer, träslag och ytbehandlingar kräver olika tekniker. Vår långa erfarenhet i kombination med rätt maskinpark och användandet av premiumprodukter säkerställer att varje detalj blir perfekt, från färgton till textur.

Effektivitet och snabb leverans för din projektplan

Modern maskinpark

När du arbetar med Snickarlaget behöver du inte oroa dig för förseningar eller kompromisser i leveranstiden. Med egen måleriverkstad har vi möjlighet att optimera vårt produktionsflöde vilket skapar en effektiv produktion. Genom att ha kontroll över hela processen från råmaterial till färdig trappa kan vi säkerställa en smidig och effektiv leverans. Så oavsett om du är en arkitekt eller en entreprenör med strama tidsscheman, kan du lita på oss för att leverera trapporna i rätt tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Skapa harmoni i din inredning genom matchning till befintliga golv

Färgmatchning mot golv

Vi förstår vikten av sammanhang och harmoni när det kommer till inredningsdesign. Tack vare vår kunniga och erfarna personal kan vi erbjuda dig en skräddarsydd lösning där trappan matchar dina befintliga golv perfekt. Vårt team av experter analyserar noggrant ditt golvprov, färger och ytskikt för att skapa en enhetlig estetik som smälter samman sömlöst. Läs mer om just färgmatchning i ett av våra andra blogginlägg.

När det gäller att skapa trappor som framhäver rätt känsla för respektive lokal och samtidigt har den funktionella aspekten i fokus är vi på Snickarlaget ledande inom branschen. Vi erbjuder högkvalitativa trappor som matchar din stil. Vårt fokus på detaljer, effektivitet och skräddarsydda lösningar gör oss till det självklara valet för både arkitekter och entreprenörer såväl som medvetna privatpersoner.