Välj kollektion

I serie PRESTIGE erbjuds stor valfrihet. Genom att utgå från grundläggande design, och konstruktion, och addera dina val om utförande skapas en unik trappa, just för ditt hus.

Valet av räcke ger trappan dess karaktär. För att göra det lite enklare att hitta rätt har vi samlat inspirerande miljöer i tre olika grupper: Modern, Klassisk och Tradition, där våra olika räckesmodeller ligger som grund.

Tät L-trappa med steg i laserad ek, sidovang i vitmålat utförande och blocksteg. Räcke Classic i vitmålat utförande med överliggare i laserad ek.

Klassisk

För oss har klassiska trappor svarvade eller profilerade detaljer. Trappor som för tankarna till New England-stil eller rustik miljö.

Öppen L-trappa med vilplan. Steg i ek och underliggande vang i vitmålat utförande. Räcke Pop i ek och spjäla nr 11 i rostfritt stål.

Modern

Våra moderna trappor kännetecknas av rena, distinkta linjer med en stilfull enkelhet i formen. Trappor utan några krusiduller och som passar i de allra flesta miljöer.

Öppen L-trappa. Steg i vitlaserad furu och sidovang i vitlaserad furu. Räcke Symfoni i vitlaserad furu och spjälor i rostfritt stål.

Tradition

Tradition i Snickarlagets tappning är funktion med välarbetade detaljer. Designen är allround och passar i de allra flesta miljöer.