Trappnosbelysning

Belysning_Infalld_steg_stor

Beroende på modell och konstruktion av trappan kan den förses med integrerad belysning. Här visas exempel på belysning infälld i trappnos.

 

Fråga våra säljare för ytterligare information om vilka möjligheter det finns för belysning i just din trappa och vilka olika typer av belysning som finns.

 

 

 


Fler alternativ

Barngrind

barngrindFör att skapa trygghet kan du förse din trappa med en barngrind från Kiddyguard. Kan monteras i öppningen eller framför öppningen. Kiddyguard är en tålig grind och passar därför även som grind till hund. För öppningar upp till 120 cm. Medföljande monteringsdetaljer gör att du kan montera den även runt spjälor. Finns med svart eller vit väv.

Belysning i vang

Belysning_vang_2_stor

Beroende på modell och konstruktion av trappan kan den förses med integrerad belysning. För trappor med sidovang kan belysning fällas in i vangen för att belysa stegen, se bild.

Fråga våra säljare för ytterligare information om vilka möjligheter det finns för belysning i just din trappa och vilka olika typer av belysning som finns.

 

 

 

Blocksteg

blocksteg_tätblocksteg_öppenEtt blocksteg på trappans nedersta steg ger karaktär samtidigt som trappan blir mer inbjudande. Den rundande formen skjuter ut på båda stor om trappan är fristående, på ena sidan om trappan är placerad mot vägg.

 

 

 

 

 

Framkantsprofil

Stegens framkant kan fås med profilerad. Det ger trappan ett mer exklusivt och bearbetat intryck.framkantsprofil

Matta

abstract10Trappans steg kan förses med slitstark matta. Lämpar sig i de fall då man vill ha en extra slittålig yta eller om trappan används i miljöer där det finns krav på halksydd.