Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter

Genom din beställning av produkter blir du kund hos Snickarlaget Norden AB. Kundregistret innehåller de kontaktuppgifter som du själv har lämnat och information om din beställning. Personuppgifterna används för administration av tjänsterna/leveransen, information, marknadsföring av Snickarlagets varor och tjänster, profilering (dvs. en analys av dig som kund för att kommunicera med dig på bästa sätt) samt för viss statistik, utvärdering och kvalitetssäkerhetsarbete. Det finns ingen möjlighet att vara kund hos Snickarlaget Norden AB om man inte godtar denna behandling av personuppgifter.

Snickarlaget vill gärna använda e-post i vår kommunikation med dig som kund. Genom din beställning av vår produkter har du samtyckt till att dina personuppgifter används även för detta ändamål.

Dina uppgifter kan komma att hanteras av ett så kallat personuppgiftsbiträde som är behjälpligt vid vår kommunikation med dig. Detta personuppgiftsbiträde kommer då endast att behandla uppgifterna i enlighet med de syften som dina personuppgifter samlats in för. Dina uppgifter kommer inte säljas vidare.

Snickarlaget Norden AB kommer att behålla dina uppgifter så länge du är kund hos företaget, samt i ytterligare 36 månader för ovanstående syften. Därefter kommer de att sparas för olika lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. När den tiden har passerats kommer dina personuppgifter att raderas.

Behandlingen av dina personuppgifter i vår kunddatabas sker med stöd av beställingsavtalet, rättsliga förpliktelser och berättigat intresse. När det gäller berättigat intresse använder vi oss av dina uppgifter exempelvis för att anpassa vår kommunikation till dig baserat på dina köp.

Du har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter som förekommer om dig i Snickarlagets verksamhet. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande bör du höra av dig på en gång. Kontaktinformation finner du under rubriken Kontakt.

Om du inte vill att dina uppgifter ska användas för marknadsföring, profilering i marknadsföringssyfte, vänligen kontakta kundtjänst via e-post på info@snickarlaget.se

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i dataskyddslagstiftningen.